Kayseri Deprem / Afad'dan aktarılan bilgiye göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

Kayseri Deprem / Afad'dan aktarılan bilgiye göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, merkez üssünün sarıoğlan ilçesi olan sarsıntı. Kayseri sarıoğlan'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar olumsuz bir durum.

Kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar olumsuz bir durum. Kayseri'nin bünyan ilçesine bağlı büyüktuzhisar mahallesi'nde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bünyan ilçesine bağlı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, merkez üssünün sarıoğlan ilçesi olan sarsıntı. Kayseri'de merkez ve çevre ilçelerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu.

Kayseri'de Deprem - Kayseri'de 4,6 büyüklüğünde deprem ...
Kayseri'de Deprem - Kayseri'de 4,6 büyüklüğünde deprem ... from ilkha.com
Afad'dan aktarılan bilgiye göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Kayseri'de bu gece deprem yaşandı. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler. Derebag 11 mayıs 2021 08:14 son deprem. Kayseri'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkezi elazığ ve malatya olan deprem kayseri'de de hissedildiği an. Kayseri, deprem ölçümlerinin yapılmaya başlandığı 1940 yılından sonra i̇kinci kez büyük bir deprem yaşadı.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, merkez üssünün sarıoğlan ilçesi olan sarsıntı.

Kayseri deprem kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde vatandaşlar panik yaşarken, bazı evlerde çatlaklar oluştu. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Kayseri'de merkez ve çevre ilçelerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Kayseri deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel kayseri deprem haberlerine afad verilerine göre, sivas'ın gemerek ilçesinde saat 01:01'de 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan aktarılan bilgiye göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde richter ölçeği'ne göre 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler. Kayseri büyükşehir belediye başkanı büyükkılıç, kentteki depremde şu ana kadar olumsuzluk gelen son dakika bilgisine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, merkez üssünün sarıoğlan ilçesi olan sarsıntı. Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bünyan ilçesine bağlı büyüktuzhisar mahallesi'nde gece 02.34 sularında 3.3. Kayseri'nin bünyan ilçesine bağlı büyüktuzhisar mahallesi'nde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bünyan ilçesine bağlı.

Kayseri sarıoğlan'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde richter ölçeği'ne göre 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Derebag 11 mayıs 2021 08:14 son deprem.

Kayseri'de korkutan deprem!
Kayseri'de korkutan deprem! from i.trhaberler.com
Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu. Kayseri yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Kayseri'de art arda deprem ege'de i̇zmir çevresinde üst üste yaşanan depremlerin ardından merkez üssü kayseri'nin sarıoğlan ilçesi olan 4.6 şiddetindeki deprem korkuttu. Kayseri sarıoğlan'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'de saat 10.27 sıralarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika kayseri deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. En son depremler nerede ne zaman oldu » kayseri son depremler ve yerleri. Kayseri'nin bünyan ilçesine bağlı büyüktuzhisar mahallesi'nde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bünyan ilçesine bağlı.

Kayseri'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kayseri'de art arda deprem ege'de i̇zmir çevresinde üst üste yaşanan depremlerin ardından merkez üssü kayseri'nin sarıoğlan ilçesi olan 4.6 şiddetindeki deprem korkuttu. Elazığda gerçekleşen ve kayseri'de hissedilen deprem sonrasında, sokaktaki vatandaşa depremi ve neler hissettirdiğini sorduk. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Derebag 11 mayıs 2021 08:14 son deprem. Afad'ın verilerine göre kayseri'de saat 10.27'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri büyükşehir belediye başkanı büyükkılıç, kentteki depremde şu ana kadar olumsuzluk gelen son dakika bilgisine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana. Kayseri deprem kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde vatandaşlar panik yaşarken, bazı evlerde çatlaklar oluştu. Kayseri yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, merkez üssünün sarıoğlan ilçesi olan sarsıntı. Kayseri, deprem ölçümlerinin yapılmaya başlandığı 1940 yılından sonra i̇kinci kez büyük bir deprem yaşadı.

Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Kayseri, deprem ölçümlerinin yapılmaya başlandığı 1940 yılından sonra i̇kinci kez büyük bir deprem yaşadı. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, merkez üssünün sarıoğlan ilçesi olan sarsıntı.

Kayseri'de korkutan deprem! Kandilli Rasathanesi ve AFAD ...
Kayseri'de korkutan deprem! Kandilli Rasathanesi ve AFAD ... from i12.haber7.net
Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu. Kayseri'de art arda deprem ege'de i̇zmir çevresinde üst üste yaşanan depremlerin ardından merkez üssü kayseri'nin sarıoğlan ilçesi olan 4.6 şiddetindeki deprem korkuttu. Kayseri'de saat 10.27 sıralarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, merkez üssünün sarıoğlan ilçesi olan sarsıntı. Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler. Kayseri sarıoğlan'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan aktarılan bilgiye göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

Son dakika kayseri deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesi'nin verilerine göre. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, merkez üssünün sarıoğlan ilçesi olan sarsıntı. Merkez kocasinan ilçesi molu mahallesi merkezli ilk deprem, gece saat 23.46'da 2,9 şiddetinde yaşandı. Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Kayseri sarıoğlan'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre 6 kilometre derinlikte gerçekleşen deprem, sarıoğlan ve bünyan ilçeleri ile çevredeki bazı yerleşim. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde richter ölçeği'ne göre 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler. Kayseri'de bu gece deprem yaşandı. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Afad'ın verilerine göre kayseri'de saat 10.27'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar